You can move around with your keyboard
plus
minus
left
right
Drop pin on the map to start a new report
space
Press space again to adjust the location
space
Back to all reports

Traffic light sensor/ motherboard gone!

Reported via desktop in the Stuck on red category anonymously at 10:38, Wednesday 11 May 2022

Sent to TfL less than a minute later. TfL ref: FMS3517829.

A half an hour drive to work this morning took an hour! The A12 was clear yet traffic on the Whalebone Lane was not allowed to move. At one point, before the first car had even driven through the junction, the lights were red again for the invisible cars on the clear A12 to go on their imaginary journeys. The delay was ridiculous! Clearly a fault that needs to be fixed before a serious accident occurs

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Please fix

    Posted anonymously at 10:39, Wednesday 11 May 2022

  • Thank you for taking the time to report this to us. It is much appreciated. This was investigated by our team and we were unable to find any defects, or issues at this location. This could be because it has already been resolved. However, if the problem remains, you either resubmit your report with some more information and a photo. Alternatively, you can contact our customer services team on 0343 222 1234 or by using this web form: https://tfl.gov.uk/ help-and-contact/ contact-us-about-streets-and-other-road-issues

    State changed to: No further action

    Posted by TfL at 10:52, Wednesday 11 May 2022

This report is now closed to updates. You can make a new report in the same location.